Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, yeni sezon için yapılan Temizlik İşleri Müdürlüğü ihalesini alarak hizmete başlayan KY Temizlik Hizmetleri Anonim Şirketinin gerçekleştirdiği işe başlama programına katıldı.
Gerçekleştirilen programda Başkan Başsoy’a, Belediye Başkan Yardımcıları Şükrü Beyitoğlu, Karabey Atıcı, Halit Mutlu ve Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti.
Yeni dönemde kullanılacak araçların tanıtımının gerçekleştirildiği programın açılış konuşmasını yapan Başkan Başsoy temizlik işleri personeline hitap ederek Erzincan için en çok önemsedikleri konular içerisinde temizlik işinin yer aldığını ifade ederek konuşmasını şu sözlerle sürdürdü; “Kıymetli çalışma arkadaşlarım Erzincan’nın Temizliğinde sizlerin büyük emekleri var. Daha iyi şartlarda hizmet vermeniz için biz de elimizden geleni yapıyoruz. Bu sene yaptığımız hizmet alımı ihalesi sonrasında yeni bir firma ile çalışmaya başlıyoruz. Erzincan’ın tanıdığı bir sima olan ve ulusal çapta hizmet veren Mehmet Yazıcıoğlu’nun sahibi olduğu KY Temizlik Hizmetleri Anonim Şirketi işi üstlendi. Kendilerine başarılar diliyorum."
Program edilen dualar ve kesilen kurbanlarla sonlanırken Başkan Başsoy da kaldırım temizleme aracını kullandı.