24 Ağustos Akşehir Onur Günü kutlamaları çerçevesinde gerçekleştirilecek olan Mustafa Ceceli konseri, son günlerde artan terör olayları ve bu olaylarda verilen şehitler nedeniyle iptal edildi.
24 Ağustos 2015 Pazartesi günü Akşehir Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilecek olan konseri iptal ettiklerini açıklayan Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, “Ülkemizin çeşitli yerlerinde son günlerde hain terör saldırıları gerçekleşiyor ve bu hain saldırılarda birçok şehit vermekteyiz. Ülkemizde gerçekleşen bu hain terör saldırıları varken, vatan evlatlarımızı bu saldırılarda şehit verirken, böyle bir konser etkinliğinin yapılmasını uygun görmediğimizden dolayı yapılacak konseri iptal ettik” dedi.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin milli birlik ve beraberliğine, istikrarlı büyümesine, huzur ve barışına gölge düşürmek isteyen ve ülkenin birliğine nifak sokmaya çalışanların asla ve asla başarılı olamayacağının altını çizen Başkan Akkaya, “vatanımızın bölünmez bütünlüğüne, milli birliğine karşı gerçekleştirilen bu hain saldırılar hiçbir şekilde hedefine ulaşamayacaktır. Bu hain terör saldırılarını esefle kınıyor, tel’in ediyor, saldırılarda şehit düşen asker ve polislerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize de başsağlığı diliyorum” diye konuştu.