PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor, Onur Akbay’ı ve Yasin Avcı’yı transfer etti.

Şanlıurfaspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, “Geçen sene devre arasında Bursaspor'dan kiralanan defans oyuncusu Onur Akbay ile bu sezon için de kiralık olarak anlaşma sağlandı. Ayrıca Bucaspor'dan golcü Yasin Avcı ile de 1 yıllık sözleşme imzalandı” ifadeleri yer aldı. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada iki oyuncuya da yeni sezonda başarılar dilendi.

YASİN AVCI KİMDİR?

1983 doğumlu oyuncu futbola Tirespor altyapısında başlayıp Altay'a geçiş yapmıştı, 2003 yılında profesyonelliğe geçip Göztepe'ye kiralandı.

2003-04 sezonunu 23 maçta 6 golle tamamladıktan sonra Altay'a dönen Yasin Avcı 5 sezon boyunca siyah-beyazlı formayla 154 maça çıkıp 24 gol attı. Daha sonra kariyerinin en parlak dönemini yaşayacağı Karabükspor'a transfer olan golcü Karabük'ün Süper Lig'e çıktığı 2009-2010 sezonunda attığı 18 golle Emmanuel Emenike ve Mehmet Batdal'ın önünde Bank Asya 1. Lig gol kralı olmuştu. 2011'de Göztepe'ye geçen oyuncu burada aradığını bulamadı ve hiç gol atamadan ayrılarak geçen sezon devre arasında Bucaspor'a transfer oldu.