İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul 3. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyarette İstanbullulara iki müjde veren Topbaş, "Aksaray’da bulunan İSKİ binasının yıkımına yarın başlanarak, park yapılacak. Evinde engelli olan vatandaşlarımız İSKİ’den yüzde elli indirimli su kullanıyor. Çok fazla bilinmiyor. Vatandaşlar müracaat etsin" dedi.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul 3. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi’ni (SKM) ziyaret etti. 3. Bölge SKM Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Belediye Başkanı Topbaş’ı kapıda karşıladı. Çalışmalarla ilgili SKM Başkanı Abdurrahman Dursun’dan bilgi alan Kadir Topbaş, 3. Bölge SKM Başkanı Dursun, 3. Bölge’de bulunan ilçelerin belediye başkanları ve 3. Bölge SKM çalışanları ile toplantı salonuna geçti. Burada bir konuşma yapan Topbaş, genel seçimde halkın iradesinin sandığa yansıdığını söyleyerek, “Ama anayasa gereği seçimin yenilenmesi gibi bir karar çıktı. Çok daha farklı bir Türkiye’nin hazırlıkları içerisindeyiz. Ben her birinizin gayretlerine teşekkür ediyorum. Özellikle İl Başkanımıza teşekkür ediyorum. Selim bey teknolojiyi çok iyi kullanmayı seven bir arkadaş. Biz de parti olarak teknolojiyi hep ön planda tutuyoruz. Adaylara üç günlük program cep telefonlarına gönderiliyor" dedi.
Seçim atmosferini de değerlendiren Kadir Topbaş, “Vatandaşlardan aldığım tepki bu seçim çok daha medeni, kavga gürültü olmayan, vatandaşı rahatsız etmeyen, medeni ölçüde cereyan etmekte. Memnuniyet duyuyor vatandaş bu durumda. Hür idaresiyle sandığa gittiğinde siyasi partilerin geçmişteki başarılarını değerlendirecek. Güven duygusunu ona göre değerlendirecek. Arzumuz Türkiye’nin istikrarının ortaya çıkması. Hayal dahi edilemeyecek şeyler oraya koyduk. Bütün hedefimiz daha ne yapabiliriz, vatandaşı daha da memnun edebiliriz” diye konuştu.
İstanbulluları iki hususta bilgilendirmek istediğini de söyleyen Topbaş, “Aksaray’daki İSKİ binası arazi olarak çok kıymetli bir yer, Şehrin merkezi, biz orasını yarın yıkıyoruz. İSKİ binasının altı otopark olmak üzere bir park olarak İstanbulluların hizmetine sunacağız. ’Yeşil alanları yapılandırıyorsunuz’ diyenlere söylüyorum. En kıymetli yerde belki milyarla değerlendirebileceğimiz bir yerin halka açılmasını, halka hizmet vermesini öngördük. Bilinmeyen bir şey daha var. Evinde engelli olan vatandaşlarımız İSKİ’den yüzde elli indirimli su kullanabiliyor. Bunu halka anlatmalıyız. İSKİ böyle bir uygulamayı getirmişti. Devam ediyor. Bilmeyenler vardır, müracaatlarını yapsınlar. Bu seçim inşallah ülkemize güzellikler getirir. Ülkenin istikrarının bozulmaması yönünde değerlendirilir. Karar milletimizin” şeklinde konuştu.
İstanbul 3. Bölge SKM Başkanı Avukat Abdurrahman Dursun, ziyaret için teşekkür ederek, “Evinize hoş geldiniz. Alanda motivasyon gayet güzel. Sizler bizimle beraber oldukça, seçmenin de motivasyonu artıyor. Belediye başkanlarımız alanda gözüküyor. Daha yoğun bir şekilde göründüğümüz takdirde, biz öngörüyoruz ki çok rahat bir şekilde Allah’ın izniyle AK Parti’yi tek başına iktidarda göreceğiz” dedi.