Ahmet Yıldız’ın öncülüğünü yaptığı çetenin üyesi olduğu öne sürdüren Haşim Acar’ın evine baskın yapan polis, şüpheliyi yatakta yakaladı.

Ancak bir süre öne çatışmada yaralanan ve felç kalan Acar, yataktan kalkamadığı için polise direndi.

Evde yapılan aramada esrar, çelik yelek ele geçiren ekipler, yorganı kaldırdıklarında Acar’ın altında Kalaşnikof buldu. Koltuk değnekleriyle hareket eden Acar’ın da sorgusu sürüyor. Fırıncıı, bar ve eğlence mekanlarını hedef alan çetenin bu güne kadar 24 ayrı yağma, tehdit ve işyeri kurşunlama olayına karıştığını saptadı.

Hikmet Karaman'ın paylaşımı olay oldu! Senegalliyi üçüncü kattan attılar, tekmelediler! Denizden çıkan Atatürk ağlattı! HDP'ye oy vermeyen mahallenin çöpleri toplanmıyor Diyanet İşleri Başkanlığına yeniden Görmez atandı PKK yüzünden 4 cami ibadete kapatıldı Melek Baykal'dan başörtülülere çirkin ifadeler Türkiye'de en çok parayı onlar kazanıyor 11 bin Türk askeri hazır bekliyor "Sıra ABD'deki okullarında" PKK'nın 'bölge sorumlusu' öldürüldü! Bunları yaparsanız kalbiniz iflah olmaz! Sinan Engin'den yarışmacıya kötü sürpriz! Binlerce hasta böyle iyileşti! Siz de uygulayın! İstanbul'da akıl almaz olay! Drogba geri dönüyor!