ESKİ Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 8 gündür Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Hafsa Sultan Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde tedavisi süren eski Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Ekrem Pakdemirli'yi ziyaret ederek durumu hakkında bilgi aldı.
Manisa'daki CBÜ Hafsa Sultan Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alınan Anavatan Partisi dönemi eski Başbakan Yardımcısı Ekrem Pakdemirli'yi, Bülent Arınç ziyaret etti. Ekrem Pakdemirli'nin oğulları eski CBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, İngiltere'den gelen Dr. Emre Pakdemirli ile küçük oğlu Bekir Pakdemirli'nin karşıladığı Bülent Arınç, hastaneden çıkarken açıklama yaptı. Arınç, "8 gün önce değerli bakanımız Manisa'nın güzel evladı Ekrem Pakdemirli bir kaza geçirdi. Akhisar'daki tedavisinin ardından Hafsa Sultan Hastanesi'nde tedavi görüyor. Başhekim ve doktorlarından aldığımız bilgilere göre kısmen iyileşme olmakla birlikte hayati tehlikesi devam ediyor. Ailesine geçmiş olsun diledim. Allah acil şifalar versin. Bünyesi çok güçlü bir insandı. Yaşı 70'in üzerinde olabilir ama bedenen çok güçlü bir insandı. Ağır bir kaza geçirdi. Doktorları da biz de bunu atlatabileceğini ümit ediyoruz. Rabbim şifalar versin" dedi.
Manisa'nın Akhisar İlçesi'nde, kendi üretimi olan zeytin toplama ekipmanını tanıtırken, başına traktörün yük kaldırmak için kullanılan parçasının çarpmasıyla ağır yaralanıp, beyin kanaması geçiren ve ameliyat edilen Prof. Dr. Ekrem Pakdemirli'nin uyutulmaya devam edildiği, tedavi sürecinin uzun süreceği belirtildi.

FOTOĞRAFLI