AKHİSAR Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, golsüz biten Spor Toto Süper Lig'deki Gaziantepspor maçının ardından terör şehitlerini unutmadı. Arslan, 90 dakikanın ardından, "Maçtan önce ülkemizde sıkıntılı günler yaşandı. Emniyet görevlilerini şehit verdik. Yakınlarına sabır diliyorum. Sadece siyah giymekle değil. Acımız çok büyük. Ülkemiz artık güzelliklerle anılmalı. Herşeye rağmen tiyatro oyuncusu gibi işimizi yapmak zorundayız" diye konuştu.
Genç teknik adam, "İlk 15 dakikada kötüydük. Bu bölümde oynadığımız oyunu hazmedemiyorum. Sonra açıldık, topumuz direkten döndü. İkinci yarı Douglao'nun atılmasıyla 10 kişi kaldık. Penaltı ve kart pozisyonu yüzde yüz doğruydu. Buna rağmen alan savunmasını iyi yapıp rakibi ısırdık. Aldığımız her puan değerli" dedi.
Arslan, taraftarın stat isteğiyle ilgili tezahüratlarını ise, "Süper Lig'in tek ilçe takımıyız. Arkamızda çok büyük seyirci grubu yok. Malesef her maçımız bizim için deplasman oluyor. Yine de ligde kalıp başarımızı sürdürmek istiyoruz"
PUANA SEVİNEMEDİ
Gaziantep Teknik Direktörü Mutlu Topçu, 1 puana sevinmediklerini söyledi. Topçu maçın ardından, "İlk 3 haftada 5 puan alan, hiç maç kaybetmeyen bir takımla oynadık. Rakibin 10 kişi kalması üzerine penaltı kaçırdık, 3-4 net pozisyondan yararlanamadık. 1 puana sevinemiyoruz. İki takım da sıcak ve rutubetli bir ortamda oynadı. Kazanabilirdik" ifadelerini kullandı.