Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte organize edilen 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yıllı Yıldız Kızlar ve Erkekler voleybol grup müsabakaları Cumhuriyet Spor Salonunu ve Belediye Spor Salonunda başladı.
Adıyaman’da 11 ilden 300 sporcu, antrenör ve idarecinin katıldığı Voleybol Grup Müsabakaları tektik toplantısına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Spor Şube Müdürü Hüseyin Yaşar Sarıkaya, Okul Sporları Şube Müdürü Ömer Faruk Dursun, Voleybol İl Temsilcisi Mehmet Yaşar Yenigün, Hakem ve İl temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.
4 gün devam edecek olan müsabakaların teknik toplantısı öncesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, yaptığı konuşmada, “Hoşgörü ve barış Kenti Adıyaman’da sporcularımızı ve konuklarımızı ağırlanmaktan büyük mutluluk duyuyoruz Adıyaman ili olarak böyle önemli bir organizasyona ev sahibi yapmayı ilimiz spor gençliği açısından çok önemli buluyoruz. Bundan sonrada bu tur organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz. Bütün illere ve takımlara müsabakalarda başarılar diliyorum” dedi.
Voleybol Grup Müsabakalarına Kız Grubunda Şanlıurfa, Osmaniye, Kahramanmaraş, Adıyaman, Elazığ, Gaziantep, Mersin, Hatay, Adana ve Malatya illeri katılırken, Erkek Grubunda ise Gaziantep, Malatya, Osmaniye, Şanlıurfa, Elazığ, Antalya ve Kahramanmaraş illeri olmak üzere toplam 11 ilden 300 sporcunun mücadele edeceği yarışmalar Cumhuriyet Spor Salonu ve Belediye Spor Salonunda başladı.