Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın büyük hizmetlere imza attığını belirten AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Sağlık Bakanlığına getirilen AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan’ın da görevini en iyi şekilde yapacağını söyledi.

Bakanlar Kurulundaki yeni değişimi değerlendiren AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti’nin bir hizmet hareketi olduğunu ve partide yeni bir nöbet değişiminin olduğunu belirtti.

"Önemli olan şu gökkubbede hoş bir sada bırakmaktır"

Bakan Kılıç’ın Samsun’a büyük hizmetlerinin olduğunu vurgulayan Başkan Göksel, "Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç hem kişiliği hem de hizmetleriyle milletimizin gönlünde taht kurdu. Bakanımız, spor anlamında gerek Samsun’da gerekse tüm Türkiye’de büyük işlere imza attı. Samsun olimpiyat şehri oldu. AK Parti’de yeni bir değişim olmuştur. Bu bir nöbet değişimidir. Kendileri yine milletvekilimizdir, gönlümüzde bakandır. Kendisine olan hürmetimizi, eskiden olduğu gibi yine eksik etmeyiz. Bakanımız görevini, AK Parti Rize Milletvekilimiz olan Osman Aşkın Bak’a devretmiştir. Bu makamların hepsi hizmet makamlarıdır. Önemli olan yaptığınız hizmetlerle şu gökkubbede hoş bir sada bırakmaktır. Sayın Bakanımız Akif Çağatay Kılıç bu hoş sadayı bıraktı. Yaptığı hizmetlerden ötürü bakanımızdan Allah razı olsun. İnşallah Sağlık Bakanımız Ahmet Demircan da yapacağı hizmetlerle hoş bir sada bırakacaktır" dedi.

"Sağlık bizim en iddialı olduğumuz alan"

Samsun’da bakanlık olmasının önemli olduğunu vurgulayan Göksel, "Samsun’da bakanlık olması bizim için en önemli unsur. Sağlık Bakanlığına Samsun Milletvekilimiz Ahmet Demircan getirilmiştir. Kendisi bizim ağabeyimiz konumundadır. Görevini layıkıyla yapacağından hiç bir şüphemiz yok. Samsun’daki vekillerimiz çalışkan ve başarılı insanlardır. Sağlık bizim en iddialı olduğumuz alanlardan bir tanesi. En iddialı olduğumuz alandan bize bakanlık verildi. Sayın Bakanımız Ahmet Demircan da bu görevi başarılı bir şekilde sürdürecektir. Samsun aynı zamanda bir sağlık kentidir. Sağlık Bakanlığının da Samsun’da olması Samsun için ayrıca bir artı olacaktır" diye konuştu.