'Survivor 2017'de dün ekranlara gelen dokunulmazlık oyunu sırasında ayak baş parmağı kırılan Adem Kılıççı, o anları anlattı.

Acun Ilıcalı'nın "Kazandığınız oyunda sinirden vurarak parmağını kırdın. Böyle bir oyun zor hatırlıyorum. Neden bu kadar gerginsiniz?" sorusuna başarılı yarışmacı, "Doktorumuz Metin abiyle birlikte hastaneye gittim, röntgen çekildi. Baş parmakta ekleme yakın bir noktada kırık varmış" yanıtını verdi.


"KENDİME KIZIYORUM"

Adem Kılıççı, "Bazen kötü bir enerji, birisinin sana söylediği bir kelime, çok gereksiz bir tartışma... Farklı noktalara gidiyor. Oyuna çok agresif çıktım. Zaten oyunda da bunu yansıttım. Kendi sakarlığıma, kendime kızıyorum. Profesyonel bir sporcuyum, bunu yapmamam lazımdı. Orada öfkeyle hareket ettim. Sinirimi demir tel örgülerden alma gereksinimi duydum. Çünkü kafam başka yerdeydi. Onları ip sandım, ip sanarak daha hızlı vurdum. Yaptığım hata sonucu baş parmağım kırıldı. Belki de böyle olması lazımdı. Belki daha farklı bir sakatlık yaşayacaktım. Tek sığınacağım bahanem bu. Domkotorumuz Metin abi, beni oyunlara katabileceğini söyledi. Onun sihirli elleriyle inşallah performansımı sergileyeceğim. Canım yansa da oynamak istiyorum" ifadelerini kullandı.

MİLLİYET