Şırnak Uludere'de 4 teröristin daha etkisiz hale getirildiğini ifade eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, siyasetin PKK ve FETÖ ile aynı safta yapılamayacağını söyledi. 
 
Bursa'da vatandaşlarla temaslarını sürdüren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mudanya MHP ilçe teşkilatını ve Mudanya Karadenizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.
 
4 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ
 
Kısa bir konuşma yapan Soylu, CHP'yi eleştirdi. Soylu, "Şu anda arkadaşlarımız Şırnak Uludere'de 4 teröristi etkisiz hale getirdi. Yani adım adım Türkiye'yi temizlemek için gayret gösteriyoruz. Bu büyük bir mücadeledir. Bu mücadele PKK'ya can suyu taşımakla yapılmaz. Bu mücadele milletin iradesine ve birliğine destek olarak yapılır. Siz siyaset yapabilirsiniz ama PKK ve FETÖ ile aynı safta değil. Bunu milletimizin adına da, CHP adına da son derece yanlış buluyoruz. Tekrar değerlendirilmesi lazımdır. En azından CHP'ye gönül veren vatandaşlarımız bu konuda sözünü de, doğruyu da tam olarak kestiremeyen Kılıçdaroğlu'ndan farklı bir yol yöntem izlemelerini temenni ediyoruz" dedi.

(İHA)