AK Parti Gaziantep Eski İl Başkanı Ahmet Uzer, düzenlenen devir teslim töreni ile görevini başkanlığa yeni seçilen Eyüp Özkeçeci’ye devir etti.
AK Parti Gaziantep İl Teşkilatı’nda düzenlenen devir, teslim törenine, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, AK Parti Gaziantep Eski İl Başkanı Ahmet Uzer, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Hakan Kurt, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Halil Uğur ve partililer katıldı.
Törende konuşan AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, ’’Ahmet abi ile 6 yıl beraber çalıştık. Keyifle zevkle çalıştık. Hiç bir zaman doğru yolumuzdan ayrılmadık. Çünkü başımızda Ahmet abi gibi bir insan vardı’’ dedi.
Özkeçeci’den sonra konuşan Uzer ise, ’’Bugün değerli başkanımız ekibiyle beraber mazbatasını aldı. Geçen haftada konuşmuştuk mazbatayı aldıktan sonra görevi de resmen devredelim demiştik. Tabi bu bir bayrak yarışı yönetimlerde görev almak çok önemli. Özellikle Ak Parti gibi Türkiye’nin kaderini son 10-12 yılda çok ciddi şekilde değiştiren bir partide görev almak ve özelliklede yapılan hayırlı işlerin maneviyatından istifade etmek herkese nasip olmaz. Ben sayın başkanı kongre gecesi ve ondan bir gün iki gün evvel, hatta bir hafta bu listenin oluşturulması noktasında ne çektiğini bizzat gözümle gördüm, şahit oldum. Çünkü Gaziantep’te en çok liste yapan insanlardan biride benim. 4-5 sefer böyle bir liste hazırlamak şerefi kısmet oldu. 50 tane yönetim kurulu üyeliği için binlerce talebin olması ve bu ortamda liste oluşturmak kolay değil’’ diye konuştu.