Sekiz köşeli kasket ile Çarşambalı hemşehrilerine hitap eden AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, laf üretmediklerini, iş ürettiklerini söyledi.
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, seçim çalışmalarını Atakum, İlkadım ve Çarşamba ilçelerinde sürdürdü. Atakum ilçesinde Yeşiltepe, Kurukökçe ve Çakırlar Yalı Mahallesi sakinleri ile düzenlenen mahalle toplantısında bir araya gelen Milletvekili Adayı Köktaş, 7 Haziran seçimine kısa bir zaman kaldığını, Türkiye’nin gelecek hedefleri olan 2023, 2053 ve 2071 için bir oyun çok önemli olduğunu belirterek herkesin sandık başına gitmesi gerektiğini söyledi.
İlkadım ilçesinde bulunan Samsun Ticaret Borsası yönetimi ve üyeleri ile sabah kahvaltısında bir araya gelen Milletvekili Adayı Köktaş, daha sonra Gıda Borsası’nda bulunan işletmeleri ziyaret etti. İş yeri sahipleri ile bol bol sohbet eden Milletvekili Adayı Köktaş, geçen dokuz seçimde AK Parti’nin sırtının yere gelmediğini, 7 Haziran’da yapılacak olan 10. seçimde de gelmeyeceğini çünkü AK Parti’nin arkasında milletin var olduğunu, gücünü milletten alan AK Parti’nin milletin partisi olduğunu söyledi.
Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi (MMO) ile İnşaat Mühendisleri Odası Samsun Şubesi’ni (İMO) ziyaret ederek başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Köktaş, MMO Başkanı Kadir Gürkan’dan ve İMO Başkanı Cevat Öncü’den yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, son olarak partisinin Çarşamba ilçesinde gerçekleştirdiği meydan mitinginde konuştu. Sekiz köşeli kasket ile hemşehrilerine seslenen Milletvekili Adayı Köktaş, "Milletin kurduğu, istikametini bizzat milletin belirlediği bir parti olan AK Parti, uzun yolculuğu boyunca bu anlayıştan hiç geri adım atmadı. AK Parti’nin bu anlayışı ve siyaset tarzı yaklaşık 13 yıldır, Cumhuriyetimizin geçmiş birikimlerine sıçrama yaptıracak yenilikler eklemiş, çok kısa sürede sayısız hizmeti, yatırımı aziz Milletimize sunmuştur" dedi.
AK Parti’nin 13 yıllık yönetim performansıyla kendisini tüm dünya ya ispat ettiğini belirten Milletvekili Adayı Köktaş, "Son 13 yılda atılan büyük adımlar ve yapılan reformlar sayesinde, bugün güçlü, yeni ve hedeflerine doğru ilerleyen bir Türkiye var. Milletimizin istikbalini, menfaatlerini ve bize yüklediği emaneti kutsal kabul ederek hassasiyetle muhafaza etmeyi her zaman sürdüreceğiz. Bugüne kadar görev yapan AK Parti hükümetleri, sadece devletin işlevlerini yerine getiren bir iktidar mekanizması olmamıştır, medeniyetimizin ihyası için ülkemizi ayağa kaldırmış, toplumu ortak hedeflerde buluşturmuş ve bakışlarını ufukların ötesine uzatmıştır" diye konuştu.
"Gücümüz millet, işimiz hizmet" anlayışı ile yaklaşık 13 yıldır milletin desteği ile ülkede ve Samsun’da büyük hizmetlerin gerçekleştirildiğini belirten Köktaş, "Değerli hemşehrilerim, sizlere buradan ilaç, maaş kuyruklarını, eğitimde, sağlık, ulaşım gibi her alanda geçmişte yaşanan sıkıntıları anlatmayacağım. Bunları sizler zaten biliyorsunuz, o karanlık dönemleri yaşadınız. Bunları çocuklarımıza gençlerimize anlatalım. AK Parti iktidarı ile eski Türkiye geride kaldı. Biz artık hedeflerimize bakıyoruz. Laf üretmiyoruz, iş üretiyoruz. Ne dedik, "Onlar Konuşur AK Parti Yapar."
Bu anlamda önemli bir kalkınma hamlesi yapan ülkemiz, 2023 hedeflerine kararlılıkla ilerlemektedir. Önümüzdeki dönemde de makroekonomik ve finansal istikrarın güçlü bir biçimde sürdürülmesi, ekonomi politikalarımızın başarısında vazgeçilmez bir unsuru olacaktır. Cumhuriyetimizin 100. yıl ufkunu ortaya koyan 2023 vizyonumuz ile katılımcı bir yaklaşımla hazırladığımız planlarımız ve dönüşüm programlarımız yol haritamız olacaktır. Yüksek ve istikrarlı büyümeye yönelik temel stratejimiz, özel sektör öncülüğünde, dışa açık ve rekabetçi üretim yapımızın geliştirilmesidir. Verimlilik artışı ve sanayileşme sürecinin güçlendirilmesi, bu stratejimizin temel yapı taşlarını oluşturmaktadır. Sonuç olarak milletimizin desteği ile istikrarlı büyümeyi devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.