İSTANBUL, ()  BÜYÜKÇEKMECE Belediyesi tarafından TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenlenen ve geleneksel hale gelen halk iftarına binlerce kişi katıldı. 

Ramazan'ın paylaşma ayı olduğuna vurgu yapan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Yemeğin çeşidi ne olursa olsun önemli olan burada bir yudum suyu birlikte içmektir. Her yıl mahalle iftarlarımızın yanı sıra burada TÜYAP Kongre Merkezi’nde bu muhteşem manzarayı birlikte yaşıyoruz. Bugün burada yine binlerce büyük Büyükçekmece ailemle birlikte olabilmenin mutluluğunu yaşıyorum. Ramazan ayında güney sınırımızda oluk oluk kan akıyor. Gelen Ramazan Bayramı’nın oralarda ezilen kadın, çocuk, ihtiyar kim varsa onların hepsinin kurtuluşuna vesile olmasını diliyorum” dedi.

İftara katılan CHP İstanbul Milletvekili Bihlun Tamaylıgil de  “ Böylesine anlamlı bir organizasyon ile binlerce insanı aynı sofrada buluşturabilen Belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün’ü de ayrıca gönülden kutluyorum. Allah bizi birbirimizden ayırmasın. Ayırmak isteyenler de hedeflerine ulaşamasın. Allah bizi sevgiden, dostluktan, kardeşlikten uzaklaştırmasın” diye konuştu.

ALTIN KIZLAR FASIL GRUBUNDAN MÜZİK DİNLETİSİ

 Yapılan konuşmaların ardından sahneye çıkan Altın Kızlar Fasıl Grubu’nun müzik dinletisi TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi salonunu dolduran binlerce Büyükçekmeceli tarafından keyif ve coşkuyla dinlendi, Altın Kızlar Grubu’na çiçek takdim edildi.

(FOTOĞRAF)