AK Parti Zonguldak 2. sıra Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan milletvekilliği secim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.
Çaturoğlu, beraberinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, gençlik, kadın kolları ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilk olarak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.
Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Özmen tarafından karşılanan AK Parti 2. sıra Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu yaptığı açıklamada, “Zonguldak’ın arazisi büyük. Biz bu arazinin her karışını hep beraber dolaşıyoruz. Sıkılmadık el kalmayana dek ziyaretlerimize devam edeceğiz. Size çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Sizleri yol arkadaşı olarak kabul ediyoruz. Çalışmaları hep birlikte yürüteceğiz" dedi.
"TEK BAŞIMA VEKİLLİK YAPMAM MÜMKÜN DEĞİL"
Tek başına milletvekilliği yapmasının mümkün olmadığını ifade eden Çaturoğlu, "Gerekirse muhalefet milletvekilleri, bürokratlar, STK’lar gerektiği noktada olmak kaydıyla Zonguldak’ın problemlerini çözeriz diye düşünüyorum. Zonguldak’ta çok seslilik hakim ama kavga da çok. Makam, mevki, koltuk sevdası yapmadan Zonguldak’ın kavgasını yaparsak başarılı oluruz diye düşünüyorum. Her gittiğimiz yerde aynı mesajı veriyorum. Bu kavgalardan bir fayda çıkmaz. Gaziantep’in, Bursa’nın geldiği nokta ortada bizim neden onlar gibi olmasın? Neden moralimiz bozuk dolaşalım? Niye bizim Zonguldak’ımız hak ettiği yatırımları almasın? İnsanların işi olmasa Zonguldak’a gelmek istemiyorlar. Niye Zonguldak cazibe merkezi olmasın? Niye Zonguldak’ın mülkiyet sorunları, kentsel problemleri çözülmesin? Hangi partili olursa olsun ben Belediye Başkanlarını da ziyaret ediyorum. Çünkü Allah nasip ederse onlarla birlikte de çalışacağız. Sorunları başka türlü çözemeyiz. Bizden değil diyerek dışlayamayız. Bizimle ilgili ihtiyaçlarını vermekte bizim boynumuzun borcudur” diye konuştu.
AK Parti 2. Sıra milletvekili adayı Faruk Çaturoğlu ve beraberindeki heyet ziyaretlerine, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü çalışanları, Bilim ve Sanayi Teknoloji İl Müdürlüğü, Sanayi Müdürlüğü çalışanlarını ziyaret ederek devam etti. Daha sonra MTA çalışanları ile birlikte yemek yiyen Faruk Çaturoğlu ve beraberindeki heyet Zonguldak Vali Yardımcıları Şerefnur Oktay, Sedat Yıldırım, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek ve şube Müdürlerini, Nüfus ve Tapu Müdürleri ve şube müdürlerini ziyaret ettiler.