Uzundere Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Geleneksel olarak yapılan İftar Programı gerçekleştirildi.
Şehit ve Gazi Ailelerine, yetim ve yardıma muhtaç vatandaşlarımıza iftar yemeği Uzundere Kaymakamlığı tarafından verildi. İftar programına; Kaymakam Hacı Arslan Uzan, İlçe Jandarma Komutanı Halil Taşkın, Belediye Başkanı M.Halis Özsoy, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Özdoğan, İlçe Müftüsü Kadir Koçak, muhtarlarımız, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Semazen eşliğinde verilen iftar yemeğine katılan vatandaşlar unutulmaz bir iftar yaşadı. Bir yandan oruçlarını açan vatandaşları bir yandan da huşu içerisinde semazenleri izlediler. İftar öncesi ve sonrası ney, def ve keman taksimiyle huşu içerisinde sema yapan semazen, vatandaşlara hoş bir gece yaşattı.
Yaklaşık bir saat süren semada, vatandaşlarımız bir yandan yemeklerini yerken bir yandan da semazenin gösterisini izleyerek manevi bir güzellik yaşadılar. İftar programında ezanın okunmasıyla birlikte İlçe Müftüsü Kadir Koçak tarafından yapılan duayla iftar programı sona ererken Uzundereliler bir Ramazan programını mutlu şekilde geride bırakmanın keyfini yaşadılar.