PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor'da Göztepe ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıkları sürüyor. Teknik Direktör Ümit Özat nezaretinde çalışan kırmızı Beyazlılarda tek hedef, zorlu mücadeleden 3 puanla ayrılmak. 

Liderlik koltuğunda oturmalarının kendilerini havaya sokmadığını belirten Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, "Biz her maçı ayrı ayrı düşünüyoruz. Göztepe ligin kaliteli ekiplerinden birisi. Biz de ne kadar iyi bir takım olduğumuzu sezonun geride kalan bölümünde ortaya koyduğumuz performans ve aldığımız sonuçlarla gösterdik. Amacımız, bu zamana kadar süren başarımızı Göztepe karşısında da sergilemek ve oynayacağımız bu zorlu mücadeleden 3 puanla ayrılmak. Ben oyuncularımızın sahada bize, kendilerine ve formalarına yakışır şekilde mücadele edeceğine eminim" dedi.

YOLCULUK PROGRAMI BELLİ OLDU

Bu arada Futbol Şube Sorumlusu Ateş, Manisa'da oynanacak olan maçın seyahati hakkında da bilgi verdi. Cumartesi akşam 17.00'de havayolu ile İzmir'e, oradan da karayolu ile Manisa'ya geçeceklerini ifade eden Metin Ateş, "Cumartesi günü Manisa'da konaklayacağız. Pazar günü ise maçtan sonra İzmir'e geçip orada kalacağız. Pazartesi sabahı ise havayolu ile Samsun'a geri döneceğiz" diye konuştu.