SİNOP (AA) - Vali Yasemin Özata Çetinkaya, Boyabat Belediyesinin " Gönül Sofrası" Projesi kapsamında Gökdere Mahallesi'nde düzenlenen iftara katıldı.

Boyabat Belediyesinin ramazan etkinlikler programı kapsamındaki 7.'si yapılan "Gönül Sofrası" iftarı ve ramazan eğlenceleri, Gökdere Mahallesi Dumlupınar İlkokulu bahçesinde yapıldı.

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı iftar sonrasında yaptığı konuşmasında misafirlere hoşgeldiniz diyerek iftar yemeğini veren işadamı Şükrü Güneş'e teşekkür etti.

Vali Yasemin Özata Çetinkaya yaptığı konuşmada, "Orucumu sizlerin arasında , sizlerle açtığım için çok mutlu oldum. Allah hepinizin oruçlarını kabul etsin" diyerek şunları dile getirdi:

"Bu organizasyon belediyemiz ve kaymakamlığımızın düzenlediği bir etkinliktir. İş adamlarımızın, hayırseverlerimizin finansman katkılarıyla yürüyen bu etkinlik, çok güzel olmuş. Bu etkinlik  hem sizlerle beraber olmak, hem de böyle bir ortamı paylaşmak için güzel bir vesile oldu. Başkanımızın, kaymakamımızın emeğine sağlık. Biliyorsunuz Allah verene dada çok verir. İş adamımızın da kesesine bereket, Allah birine bin versin, hayrını kabul etsin inşallah. Yaklaşan Ramazan Bayramınızı da tebrik ediyorum. Sağlık ve huzurla kavuşun. Birlik veberaberliğimiz, dirlik ve düzenimiz hiç bozulmasın."

Vali Çetinkaya daha sonra iş adamı Şükrü Güneş'e, verdiği iftar yemeği için plaket sunup teşekkür etti. Çetinkaya, vatandaşlar ve çocuklarla birlikte Sinop Hayaller Tiyatrosu oyuncularının sergiledikleri oyunları ve Sihirbaz Zanadu'yu izledi.

İftara Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Garnizon Komutanı Erdal Uçar, Cumhuriyet Başsavcısı Salih Şengöz, il genel ve belediye meclis üyeleri , siyasi parti temsilcileri, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.