Survivor'da haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu sonrası oynanan bireysel dokunulmazlık oyununda Sabriye sona kalan Adem ve Serhat ikilisinden Adem'i destekleyince Serhat, yaşananlara tepki olarak eleme konseyinde kendi gurubuyla beraber Sabriye'yi eleme adayı olarak gösterdi. Bireysel dokunuloğı da kazanan Serhat ikinci eleme adayı olarakta Adem'i gösterdi. Böylece ilk dokunulmazlık oyunu kaybeden gönüllüler takımında Erdi ve Berna ile birlikte Sabri'ye ve Adem eleme potasındaki isimler oldu.


'BASARIM TEKMEYİ'

Yaşananlar sonrasında Sabriye ve Adem, konsey alanında Serhat'la söz dalaşına girdi. Sabriye bir müddet sonra adeta çılgına dönerek Serhat'a ağıza alınmayacak sözler söyledi. Sabriye'nin sözleri üzerine sinirlenen Serhat, Sabriye'nin üzerine yürümeye kalktı. O sırada Sabriye, 'Boğa falan dinlemem, basarım tekmeyi!' deyip tekme salladı ancak Serhat'a müdahalede bulunamadı. 


SABRİYE DİSKALİFİYE EDİLEBİLİR

Survivor'un bu akşam ekrana gelecek bölümünün fragmanında görülen bu olaylara Acun Ilıcalı'nın tepkisi çok sert oldu. Acun yaşananlarla ilgili "Konseyden sonra hiç tasvip etmediğimiz üzücü görüntülerle karşılaştık. Bazı sözlerin kullanılmasına, hiç bir zaman müsamaha göstermeyeceğiz." dedi. Acun'un bu sözleri "Serhat'a "Basarım tekmeyi!" diyen Sabriye, Survivor'da diskalifiye mi edilecek?" sorsunu akıllara getirdi.