Odunpazarı Belediyesi mahallelerde düzenlediği iftar programlarının sonuncusu Orhangazi Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

Odunpazarı Belediyesi, Orhangazi Mahallesi Muhtarlığı yanındaki alanda gerçekleştirilen iftar programına; CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Odunpazarı Belediyesi Başkanı Av. Kazım Kurt, CHP parti yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

"Güzel bir halk merkezi binası yapıyoruz"

Başkan Kazım Kurt, iftar programında yaptığı konuşmada, "Eskişehir’de birçok yerde iftar programları var. Biz de Odunpazarı Belediyesi olarak bugün Orhangazi Mahallesi’nde iftar soframızı kurduk. Hem Milletvekili adaylarımızla hem parti yöneticilerimizle sizlere geldik. Dertleşeceğiz, konuşacağız beraber çözüm üreteceğiz ama önümüzdeki günlerde Türkiye için önemli işler yapacağız. Hepinizin çok dikkatli olup çok iyi düşünmesi lazım. 24 Haziran seçimlerinde Türkiye’mize bol demokrasi, insan hakları ve özgürlük içeren bir sonuç bekliyorum. Buna katkı sunacağınıza eminim. Orhangazi Mahallemizde hep birlikte bir üretim yapmak durumundayız. Orhangazi muhtarımızla da paylaştım. Bu alana güzel bir halk merkezi binası yapıyoruz. Yılbaşına kadar bitirmeyi planladığımız Halk Merkezi’nde gençlerimiz, çocuklarımız, kadınlarımız her türlü sosyal ihtiyacı giderecek şimdiden hepinize hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı iftar programında oruçlarını açan vatandaşlar ile bir süre sohbet eden Başkan Kurt, vatandaşların dilek, şikâyet ve isteklerini dinledi.