Beylikdüzü Belediyesi tarafından bu yıl 2’ncisi düzenlenen Barış ve Sevgi Buluşmaları festivali kapsamında sahne alan Gülşen, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.
Ünlü şarkıcı Gülşen, Beylikdüzü Belediyesi tarafından bu yıl 2’ncisi düzenlenen Barış ve Sevgi Buluşmaları festivali kapsamında sahne aldı. Binlerce kişinin katıldığı konserde, yaklaşık 3 saat sahnede kalan şarkıcı, eski ve yeni şarkılarını seslendirerek sevenlerini coşturdu. Ünlü şarkıcı, sahneye 2015 yazının hit şarkılarından biri olan “Bangır Bangır” ile çıkarken, sevenleri şarkı boyunca sanatçıya eşlik etti. Ünlü sanatçı Gülşen sırasıyla "Of Of", "Yatcaz Kalkcaz", "Sarışınım" gibi şarkılarını seslendirdi.
GÜLŞEN’DEN BARIŞ VE SEVGİ ÇAĞRISI
Ünlü şarkıcıya plaket takdimi için sahneye çıkarak, kendisine teşekkürlerini sunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na Gülşen’in cevabı, “Böyle amacı olan bir festival yapılması ve sizin önceliğinizde olması, gerçekten çok önemli ve değerli. Özellikle diğer sanatçı arkadaşlarımın adına da teşekkür ediyorum. Çünkü müzik susmasın. Çünkü müziğin içinde aşk ve sevgi vardır. İçinde aşk ve sevgi olan hiçbir şey bence susturulmamalı” şeklinde konuştu.
BEYLİKDÜZÜ HALKI GÜLŞEN’İN ŞARKILARIYLA DOYASIYA EĞLENDİ
Beylikdüzü halkı Gülşen’in seslendirdiği şarkılarla doyasıya eğlendi. Ünlü sanatçının şarkılarına eşlik eden Ceren Morova, “Gülşen en sevdiğim sanatçı, şarkılarını çok beğeniyorum” diye konuştu. Konserde çok eğlendiğini söyleyerek şarkılara eşlik eden Mehmet Sert ise, “Konserde çok eğleniyorum. Eğlenmeye tam ihtiyaç duyduğumuz zamanlarda burada eğleniyoruz. Ülkemizdeki olumsuz olaylardan azda olsa uzaklaşıyoruz. Biz burada eğleniyoruz ama aklımız onlarda” diye konuştu.