ORDU (AA) - Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Tekintaş, Altınordu Muhtarlar Toplantısı'nda, mahalle muhtarları ile yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili istişarede bulundu.

Belediye Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Tekintaş, muhtarlarla birlikte işbirliği içerisinde çalışmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Belediye olarak ulaşılabilir olmaya büyük önem verdiklerini ve bu doğrultuda çalışmaları yürüttüklerini belirten Tekintaş, şöyle konuştu:

"İlçemizin batı bölgesi olarak adlandırdığımız mahallelerimizin muhtarları ile istişare toplantısında bir araya geldik. Özellikle birlikte çalışmaktan onur duyduğumuz muhtarlarımızla yaptıklarımızı paylaşmak, sizleri dinlemek, yapacaklarımızı planlayıp anlatmak kamu adına ve belediyemiz adına bizim için çok önemli. Belediye olarak ulaşılabilir olmak bizim en temel hedeflerimizden bir tanesi. Bu toplantıyla da ulaşılabilir olmanın avantajını kullanarak, yapılan çalışmaları beraberce mütalaa etmenin çok faydalı olduğunu düşünüyoruz."

Tekintaş, bir uçtan bir uca milletin derdi ile dertlenen, kendileriyle diyaloglarını sürdüren, kamu adına yapılan işlerin işbirliği içerisinde yürütülmesinde fedakarlığı göz ardı etmeyen tüm muhtarlara teşekkür etti.

Toplantı, muhtarların dinlenmesi ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.