Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Tamer Yılmaz, öğle yemeğinde öğrencilerle bir araya geldi.
Öğrencilerle öğle yemeğinde bir araya gelen Rektör Prof.Dr. Tamer Yılmaz’a Rektör Yardımcıları Prof.Dr. M. Hanifi Aslan ve Prof.Dr. Yaşar Özbay, Genel Sekreter Ümit Şahnaoğlu, HKÜ Konsey Başkanı Necmettin Tayyib Karaoğlu ve öğrenci temsilcileri eşlik etti.
Öğrencilerin görüş ve önerilerinin dinlendiği ve öğrencilerin çözümün bir parçası olmak üzere yönlendirildiği toplantıda Rektör Yılmaz, “Öğrenci aidiyetini artıran bu toplantılar öğrenci odaklı bir eğitim öğretimin gereği olarak sürdürülecektir. Bu toplantılarda öğrencilerden alınan geri dönüşler raporlanacaktır. Üniversite yönetimi olarak öğrencilerimizin öneri dilek ve şikayetlerini doğrudan dinlemek ve çözüm önerilerini birlikte geliştirmek amacıyla böyle bir yemeği tertip ettik. Öğrencilerimizin talep öneri ve şikayetlerini hep birlikte dinleyecek ve çözüm önerilerini birlikte tartışacağız umarım faydalı bir görüşme olur” dedi.
HKÜ Konsey Başkanı Necmettin Tayyib Karaoğlu da, “Rektör-Öğrenci buluşması aracılığıyla öğrencilerimize sorunlarını doğrudan anlatma fırsatı veren başta Rektörümüz olmak üzere üniversite yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.
HKÜ Konsey Başkanı Necmettin Tayyib Karaoğlu, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz’a çiçek takdim etti.