Antalya’nın Alanya İlçesi’nde kampa giren Galatasaray, ilk antrenmanını Goldcity Turizm Kompleksi’nin futbol sahasında yağmur altında yaptı.
Sarı-kırmızılılar devre arası kampı için geldiği Alanya’da ilk antrenmanını teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde saat 18.00’de gerçekleştirdi. Koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 2 gruba ayrılan futbolcular topsuz çabuk-kuvvet çalışması yaptı. Daha sonra dar alanda top kapma çalışmasıyla devam eden antrenmanda futbolcular sık sık birbirleriyle şakalaştı.
Antrenmanı başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak ve yönetim kurulu üyesi Ali Dürüst ve bir grup taraftar da izledi. Yaklaşık 90 dakika süren antrenman hafif tempoda koşuyla sona erdi. Galatasaray, Alanya kampındaki çalışmalarını yarın çift antrenmanla sürdürecek.
KAMP KADROSU
Galatasaray’ın 26 kişilik kamp kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:
"Fernando Muslera, Felipe Melo, Hamit Altıntop, Blerim Dzemaili, Selçuk İnan, Umut Bulut, Wesley Sneijder, Bruma, Alex Telles, Burak Yılmaz, Sinan Gümüş, Goran Pandev, Hakan Balta, Yasin Öztekin, Semih Kaya, Koray Günter, Olcan Adın, Yekta Kurtuluş, Sinan Bolat, Emrecan Coşkun, Birhan Vatansever, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu, Eray İşcan, Alperen Uysal, Tarık Çamdal."