Ömür AVCI/ARNHEM(Hollanda),()– DENİZ Yılmaz'ın Trabzonspor'un Hollanda kampının 2'nci gününde sakatlanmasından sonra bordo mavili takımın bugünkü antrenmanında da Romen futbolcu Bourceanu, ayağı çime takılınca acı içinde çalışmayı terketti.
İLK KEZ YAĞMUR ALTINDA ÇALIŞTILAR
Trabzonspor, Hollanda’nın Arnhem kentinin Renkum kasabasındaki kamp çalışmalarını bu sabah teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde yaptığı antrenmanda sürdürdü. Hollanda’ya geldiği günden bu yana 30 derecenin üzerindeki sıcakta çok zorlanan bordo mavili futbolcular, ilk kez yağmur altında antrenman yaptı.
Bölgede hava sıcaklığının 20 derecenin altına düşmesi ve bu sabah başlayan yoğun yağış, bir çok futbolcuyu sevindirdi. Kaptan Onur'da antrenman sahasına geldiğinde, "İşte bizim çalışmamız gereken hava böyle olmalı" diyerek takımın memnuniyetini dile getirdi.
ÜÇ EKSİKLİ ANTRENMAN
Trabzonspor’un bu sabahki antrenmanına önceki gün sakatlık geçirdiği için 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Deniz Yılmaz’ın yanı sıra, hafif sakatlıkları nedeniyle dinlendirilen Aytaç Kara ve Sefa Yılmaz katılmadı. Alihan Tunçer ise saha kenarında düz koşu yaptı.
ÇIĞLIK ATARAK YERE YIĞILDI
Isınma hareketleriyle başlayan çalışmada yarı sahada yapılan hücum ve savunma organizasyonu antrenmanında bordo mavililerin moralini bozan bir gelişme yaşandı. Yusuf Erdoğan’la girdiği ikili mücadelede ayağı çime takılan Romen oyuncu Bourceanu, bir anda acı içinde yere yığıldı. Elini yere vurarak bağırmaya başlayan Bourceanu’nun başına koşan teknik direktör Şota Arveladze ve diğer oyuncular, Romen oyuncuyu yerden kaldırdı.
Büyük acı çektiği gözlenen Bourceanu, kulüp görevlilerinin desteğiyle saha kenarına götürüldü. Kulüp doktoru henüz göreve başlamadığı için antrenmanı izleyen Genel Sekreter Dr.Köksal Güney’in ilk kontrolünü yaptığı Bourceanu, ayağının çime takıldığını ve sağ dizinin zorlandığını belirtti. Bunun üzerine sağ dizine buz uygulaması yapılan Bourceanu, MR’ının çekilmesi ve ilk kontrolleri için hastaneye götürüldü.
BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞADILAR
Bourceanu’nun acı içinde yere yığılması ve çığlıkları üzerine Trabzonsporlu oyuncular da büyük bir şok ve üzüntü yaşadı. Yusuf Erdoğan ve Erkan Zengin, ellerini başlarına koyarak endişeli bir bekleyiş içine girerken, diğer oyuncular da Bourceanu’nun başında toplandılar. Şota Arveladze, tüm takımı üzen sakatlığın ardından korner çalışmasıyla antrenmanı fazla uzatmadan tamamladı.
MEHMET EKİCİ ÖZEL ÇALIŞTI
Antrenman bittikten sonra bordo mavililerin duran top ustası oyuncusu Mehmet Ekici, özel olarak frikik çalıştı. Şota ve antrenörlerin kurduğu barajın üzerinden frikik kullanan Mehmet Ekici, vuruşlarındaki başarısıyla dikkat çekti.
Trabzonspor, hazırlıklarını bu akşam basına ve taraftara kapalı olarak yapacağı antrenmanla sürdürecek.

FOTOĞRAF