Gördes Belediyesi, Kültür Sarayı’nda Asr-ı Saadetten Günümüze Kutlu Doğum ve Ömer Faruk Altunağa konseri düzenledi.
Kutlu Doğum Haftası etkinliğine; İlçe Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak, İlçe Müftüsü İsmail Hatipoğlu, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Gördes Belediyesi, kültürel ve sosyal etkinlikler kapsamında düzenlenen Asr-ı Saadetten Günümüze Kutlu Doğum ve Ömer Faruk Altunağa Konseri ile Gördeslilere unutulmaz bir akşam yaşattı. Seyirciler konferans salonunu tıklım tıklım doldurunca kafeterya kısmına projeksiyonla konser yansıtıldı.
Altunağa; Kur’an-ı Kerim tilaveti, İlahi Ezgiler, Şiir ve Naatler söylediği konserde izleyicilerin kulaklarının pası silerken tiyatro ve semazen etkinlikleriyle konsere farklı bir renk kattı. Altunağa, konser sırasında gönüllü seyircileri sahneye davet ederek çeşitli sorular yöneltti ve soruları doğru yanıtlayan seyircilere imzalı albümünü hediye etti.
Konser sonunda Kaymakam Bilgin, Altunağa’ya çiçek hediye etti. Altunağa da Kaymakam Bilgin’e teşekkürlerini ileterek imzalı albümünü takdim etti. Daha sonra kısa bir konuşma yapan Başkan Akyol, "Bu anlamlı ve manevi konserden dolayı Ömer Faruk Altunağa hocamıza tüm Gördesliler adına huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bu etkinliğin gerçekleşmesinde bizlere maddi manevi katkılarını esirgemeyen Yunusemre Belediye Başkanımız Mehmet Çerçi’ye ve Yunusemre Belediye Başkan Yardımcımız Ramis Şiyak’a ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.
Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği konser, Başkan Akyol’un Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak’a Gördes Halısı hediye etmesiyle sona erdi.