Adıyaman’da 4 yıldır görev yapan Müftü Mehmet Ali Öztürkçü’ye, yaptığı hizmetler ve vatandaşlarla olan yakın ilişkisi nedeniyle plaket takdim edildi.
Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Dernek Başkanı Abdulkadir Geylani Taş ile muhtarlar Müftü Mehmet Ali Öztürkçü’yü makamında ziyaret ettiler. Abdulkadir Geylani Taş tarafından plaket Müftü Mehmet Ali Öztürkçü’ye takdim edildi.
Taş, dört yıl boyunca Müftü Mehmet Ali Öztürkçü’nün bir Adıyamanlı gibi görev yaptığını belirterek, “Amacımız başarılı bulduğumuz yöneticilerimizi onure etmektir. Dört yılda Adıyaman’a hem ağabeylik hem de babalık yaptınız. Acınızı ve mutluluğunu burada yaşadınız. Artık Adıyamanlı oldunuz. Fahri bir Adıyamanlı olarak, sizlere plaketi takdim ediyorum. Bütün Adıyaman ve Türkiye bilsin ki Mehmet Ali Öztürkçü bir Adıyamanlıdır” dedi.
Müftü Mehmet Ali Öztürkçü ise, muhtarların Ramazan ayını kutlayarak, “Derneğinizin hayırlı çalışmalara devam etmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Hizmetlerimizi bu güne kadar yaptığımız gibi bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Çalışmalarımız önce Cenab-ı Hak’kın rızasını kazanmak içindir. Bunun yanında bir kişinin çalışmasının diğer insanlar tarafından takdir edilmeside önemlidir. Ben Adıyaman’ı ve Adıyamanlıları seviyorum. Eksikliklerimiz noksanlarımız olursa bizleri uyarmanızı ve bize doğruyu söylemenizi rica ediyorum” dedi.