AK Parti Şehitkamil Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ergan, yeni yönetimiyle birlikte Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu ziyaret etti. Başkan Fadıloğlu, siyasi tecrübelerini anlatarak, yeni yönetime görevinde başarılar diledi.
"DÜNYA LİDERİNİN İZİNDEN GİDİYORUZ"
AK Parti Şehitkamil Gençlik Kollarıyla bir araya gelen Başkan Fadıloğlu, “Bu iş bir bayrak devir törenidir, inşallah yaşlarınız belli bir noktaya geldikten sonra kademeleriniz de değişecektir. Gençlik içerisinde bir dönem görev alıp daha sonra görev almayabilirsiniz. Ondan sonra başka noktada görev alırsınız. Bu iş gönüllülük esasına dayalıdır. Dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşunun üyesi olmak bir kere bizim için bir şereftir. Bugün yalnızca Türkiye’nin lideri değil Dünya liderinin peşinden koşuyoruz. Bu bizim ayrıcalığımız, böyle bir davaya hizmet ettiğimiz için inşallah torunlarımız bizleri, hayırla yat etmesine sebep olacaktır. Bu kutlu yürüyüşte hepinizi yürekten kutluyorum. Bu iş ekip işidir, bu işin her kademesi bizim için önemlidir. Yeni yönetimde görev alan arkadaşlarımıza hayırlı olsun diliyorum. Rabbim bize hayırlı işler yapmayı nasip etsin” dedi.
"GENÇLİK HİZMETLERİ GÖNÜLLÜLÜK ESASINA DAYALIDIR"
Her zaman Başkan Fadıloğlu’ndan destek gördüklerini belirten Şehitkamil Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ergan, “Gençlik tamamen gönüllülük ilkesiyle hareket ediyor. Bizim hiçbir şekilde beklentimiz yok. Birçoğumuz daha siyasetin başındayız. Siyasette var olmak istiyorsak kendimizi geliştirmeliyiz. İl Başkan yardımcılığım döneminde de Başkanımız desteklerini esirgemedi. Bundan sonrada İnşallah birlikte çalışarak daha iyi işlere imza atacağız. Bizi bugün burada ağırladığı için Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyaret sonunda, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ergan, Başkan Fadıloğlu’na üyeler adına çiçek takdim ederek, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.