Samsunspor Kulübüne katkı sağlamak amacıyla Atakum Belediyesi öncülüğünde başlatılan Bu Aşkın Kahramanı Sensin kampanyası sona erdi fakat spekülasyonlar bitmedi. Atakum Belediyesi ve Samsunspor Kulübü işbirliği ile başlatılan Bu Aşkın Kahramanı Sensin kampanyasında kaç adet forma satıldığı tartışma konusu oldu. 

'35 BİN RAKAMI GERÇEK DEĞİL'
Samsunspor Başkanvekili Rüştü Araboğlu, son günlerde tartışma konusu olan kampanyanın forma satışıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Araboğlu, "Kampanyada başkanımızında ifade ettiği gibi 14 bin adet forma satıldı. 35 bin gibi bir rakam yok. Onu söyleyenin ispat etmesi lazım" dedi.  

'İYİ NİYETLE DÜZENLENEN KAMPANYAYDI'
Atakum Belediyesi'nin 155 bin forma satışı yapılacak diye kampanyaya başladığını ifade eden Rüştü Araboğlu, şunları söyledi: 

"İyi niyetli düzenlenen kampanyaydı. Biz gönülden destek verdik. Çok güzel bir sunum ile başladık. Sonrasında hem Samsunspor Kulübü hem de Atakum Belediyesi işe son derece sahip çıkmıştı. Gerçekten destek de verdik. Fakat geldiğimiz noktada bizim bu işin imalat tarafında olan yüklenici firmaya  yaptırdığımız toplam forma adeti başkanımızın da açıkladığı gibi 14 bin."

'SÖYLEYEN İSPAT ETSİN!..'
Belki rakamlarda yanıltıcı taraf şundan dolayı oluştu. Bu işin belediye tarafı, taahhüt aldıklarını söylediği forma satışlarını belki bu rakamın içerisine dahil etti. Bu iyi niyetle yapılmış bir şey. Bizim imalatçı firmayı sipariş verip imal edilen forma sayısı 14 bin. Belediyeye ait Bu Aşkın Kahramanı Sensin adlı site olabilir. Samsunspor Kulübü'nün resmi sitesinde   böyle bir açıklama yok. Bu çok ayıp bir şey. Bizden bağımsız olan spor firması var. O firma imal etti. Konuya muhatabız fakat 35 bin gibi bir rakam yok. Onu söyleyenin ispat etmesi lazım." 

Haber: Muhammet ÇAVUŞOĞLU