Sinan KORKMAZER/ KAYSERİ, () - YENİ sezon hazırlıklarını Nevşehir’de sürdüren Kasımpaşaspor ve Azerbeycan 1.Lig takımlarından Hazar Lemkeran takımları hazırlık maçında karşı karşıya geldi.
Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait 3 Nolu çim sahada yapılan maçta Kasımpaşaspor, Azerbaycan temsilcisini 2-0 yendi. Maçtan sonra Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay yaptığı açıklamada, "Önemli olan skor değil, arkadaşlarımızın son durumunu görmekti. Oynanan oyundan değil ama skordan memnun kaldık. Hedefimiz olan ilk 10 arasına girmek için çok transfer yapmamız gerekiyor. Buradan sonra gideceğimiz Avrupa’daki antrenman ve maçlar bizim için daha önemli. Oyun ve tempo olarak bugünün çok üzerine çıkmamız gerekiyor. Takımımız henüz lige hazır değil" dedi.
MAÇTAN DAKİKALAR
Maça hızlı başlayan Kasımpaşaspor, 19'ncu Dakikada Dıego'nun ortasına Ruhsan ceza sahası içerisinde topu elle kesti. Maçın hakemi teretsüz penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Oskar'ın vuruşunu kaleci Pavel köşeden çıkardı.
42'nci dakikada 42 Oocarscarıone ceza sahasına ortasına ters kafa vuran Adrion topu kendi ağlarına bıraktı:1-0.
İlk yarı bu skorla biteceği tahmin edilirken Ferhat Kiraz'ın ortasına Malki plaseledi, top kaleci Pavel'i geçip ağlarla buluştu: 2-0. İlk yarı Kasımpaşaspor'un 2- 0 üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarıda takımların kıyasıya mücadelesi skoru değiştirmedi ve ilk yarıda atılan 2 golle Kasımpaşa sporu üstünlüğü ile maç sona erdi. 
STAT: Gençlik spor 3 nolu saha
HAKEMLER:Emre Altun, Hüseyin Otyakmaz, Lesul Özdemir
KASIMPAŞASPOR: Ramazan, Erhan, Veysel Sarı, Mert, Ferhat, Ryan Henk Donk Dak.57 (Kerem) Andre Castro Dak.57 Abdullah, Oscar Scarıone Dak.65 Adem Büyük, Malkini, Eren Derdiyok, Tunay
HAZAR LEMKERAN: Pavel, Rasim, Ruhsan, İlyas, Adrion, Diego, Rahid, Raşad, Vigor Dak.67 Vagir, Rafinha Dak.67(Mahsun)
GOLLER: 42. Dak. Adrion, 45 dak Malki K.K.