İngiltere'de arkadaşlarının peş peşe evlenmesiyle yalnızlaşan 31 yaşındaki kadın kendini asarak öldürdü. 31 yaşındaki iş geliştirme müdürü Danielle Saul, iş ve arkadaş ortamında sosyal, neşeli ve cana yakın olmasına rağmen, evlenecek birisini bulamadığı için içten içe acı çekiyordu. Arkadaşlarının teker teker evlenmesi ve kendisinin de sadece köpeği ile yaşaması 31 yaşındaki kadını iyice depresyona sürüklemişti.



ESKİ SEVGİLİSYİLE YOLDA KARŞILAŞTI, EVE DAVET ETTİ
Danielle Saul, bütün bunların üzerine bir de eski erkek arkadaşı ile yolda karşılaşınca duyguları iyice karmaşıklaştı. Saul, yıllar sonra gördüğü erkek arkadaşını evine davet etti ve sabaha kadar içki içip eğlendiler. Ancak ertesi sabah adamın kendisine hiçbir şey söylemeden evden ayrılması Saul'u iyice sarstı.

ARKADAŞLARI CANSIZ BEDENİNİ BULDU
31 yaşındaki kadın, geçirdiği bu sıkıntılı süreci atlatamadı, canına kıydı. Saul'dan günlerce haber alamayan arkadaşları endişelenip, eve gittiklerinde cansız bedeniyle karşılaştı.

AŞIRI ALKOL ALMIŞ
Yapılan soruşturmada Danielle'nin aşırı bir şekilde alkol aldığının ortaya çıkmasına rağmen, yargıç, kadının kesin olarak intihar ettiğini ispatlayan delil olmadığını söyledi. 

Kaynak: Haberler.com