GÖZTEPE, bir süredir ismi gündemde olan ancak yüksek maliyeti yüzünden transferini askıya aldığı Surinam asıllı Hollandalı kanat oyuncusu George Leroy'la tekrar görüşmelere başladı. Azerbaycan'ın Karabağ takımında görev yapan 28 yaşındaki futbolcunun 450 bin Euro istemesi üzerine geri adım atan sarı-kırmızılılar, fiyatın 300 bin Euro'ya kadar düşmesinin ardından yeniden pazarlığa oturdu.
Leroy'un transferiyle bizzat ilgilenen Sportif CEO Barış Güçlü'nün 250 bin Euro önerdiği ve tarafların anlaşmaya yakın olduğu açıklandı. Asıl pozisyonu sağ kanat olan Leroy, sol açık, forvet ve forvet arkasında da oynayabiliyor. 2006'da Hollanda'nın Utrecth takımında profesyonel olan Leroy, NEC ve Karabağ'da oynadı. Deneyimli futbolcu 1'er kez de Hollanda U20 ve U21 takımlarında şans buldu.
GÖZTEPE'NİN GENÇLERİ GÜMBÜR GÜMBÜR
Göztepe teknik direktörü Metin Diyadin'in Erzurum kampına götürdüğü genç futbolcular Salim İyik (17), Fatih Kurucuk (17), Göktuğ Bakırbaş (19), Fethi Özer (19) ve Tuncay Kılıç (18) uzun yıllar sarı kırmızılı formayı giymek istediklerini söyledi. Göztepe gibi büyük bir kulübün A Takımı'nda yer almanın gururunu yaşadıklarını belirten genç futbolcular, "Formanın değerini bileceğiz. Bu yarışta biz de varız. Kampta çok iyi çalışıyoruz. Hocamızın güvenini boşa çıkarmayacağız" dedi.

FOTOĞRAF