Odunpazarı Belediyesi, yeni dönemde gerçekleştirdiği sanat çalışmalarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.
Odunpazarı Belediyesi Kültür Müdürlüğü hazırladığı kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında son olarak “Odunpazarı şiir ile buluşuyor” sloganıyla şiir dinletisi düzenledi. Odunpazarı Belediyesi Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde düzenlenen şiir dinletisinin konuğu yazdığı roman ve şiirler ile adından söz ettiren Ünlü Yazar ve Şair Cezmi Ersöz oldu. Gerçekleştirilen şiir dinletisine Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Odunpazarı Belediyesi Meclis Üyeleri, daire müdürleri ve şiir severler katıldı.
ERSÖZ ROMANTİK DAKİKALAR YAŞATTI
Yazar ve şair Cezmi Ersöz, şiir dinletisine gelen konuklara bir birinden güzel aşk şiirleri okudu. Okuduğu aşk şiirleri ile gelen konuklara romantik dakikalar yaşatan Ersöz, hayatından kesitlere de yer verdi. Müzisyen Erkan İrgin de konuk olduğu şiir dinletisinde gelen konuklara müzik keyfi yaşattı.
Program sonunda Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Şair Cezmi Ersöz’e gerçekleştirdiği şiir dinletisi için teşekkür ederek, çiçek takdim etti. Başkan Kurt’a imzalanmış şiir kitabını hediye eden Ersöz, daha sonra vatandaşların kitaplarını imzaladı.