TURKISH Airlines Euroleague ve Spor Toto Basketbol Ligi'nde bir haftada oynadığı 3 maçı da kazanan Pınar Karşıyaka'nın antrenörü Ufuk Sarıca, "Bundan daha iyi bir hafta olamazdı" dedi.
Pınar Karşıyaka, yeni kadrosuyla hem ligde hem de Avrupa'da iddiasını yeniden kanıtlarken Ufuk Sarıca, 100-74 kazandıkları Türk Telekom galibiyetinden sonra, "Barcelona Lassa maçının üzerinden 40 saat geçmeden Türk Telekom karşısına çıktık. İlk periyot zorlandık ama sonra 3 uzuna dönerek ribaund sıkıntısını giderdik. Oyuna ortak olup 3'üncü periyotta farkı açtık. İyi skorların devamını Panathinaikos deplasmanında getirmek istiyoruz" dedi. 
GABRİEL İLE CARTER'IN ÜÇLÜK YARIŞI
Pınar Karşıyakalı Kenny Gabriel ve Josh Carter, Türk Telekom karşılaşmasında adeta 3 sayılık basket yarışına girdi. Müsabakayı 24 sayıyla tamamlayan Gabriel 8 denemede 5, 13 sayı atan Carter ise 6'da 4 üçlük isabeti sağladı. Yeşil kırmızılı ekipte sol el işaret parmağındaki dikiş nedeniyle Telekom randevusunda forma giyemeyen Justin Carter'ın Euroleague'deki Panathinaikos deplasmanında takımdaki yerini alacağı bildirildi.