BURSA’da, PTT'ye ait ATM’lerden 285 bin liranın kayıp olduğunu iddia eden Haber-Sen Bursa Şube Başkanı Orhan Avcı, paradan sorumlu olan yöneticilerin bu konudaki ilgisizliğini protesto etti. Avcı, tepkisini göstermek için ATM üzerinde büyüteçle para aradı.
Merkez Osmangazi İlçesi Heykel Mevkii'nde bulunan PTT'ye ait ATM'lerden geçen ay toplam 285 bin lira paranın eksik çıkması, Haber-Sen Bursa Şubesi'ni harekete geçirdi. Paranın kaybolması ardından PTT Bursa Başmüdürü Osman Tekin ve bazı sorumluları ilgisizlikle suçlayan Haber-Sen Bursa Şube Başkanı Orhan Avcı, bugün ATM'lerden birinin önünde basın açıklaması yaptı. Geçen 8 Haziran günü meydana gelen olay ardından kaybolan paranın bulunması için yöneticilerin ilgisiz ve duyarsız kaldığını öne süren Avcı, "İçeriye ve dışarıya yönelik tedbirler almayan yetkililer, paranın kaçırılmasına fırsat verdi. Bu kişiler hakkında yasal işlem yapılmadı. Olayın üzeri ise örtülmek isteniyor" dedi.
Endişeleriyle ilgili olarak adli mercilerede başvuruda bulunduklarını belirten Haber-Sen Bursa Şube Başkanı Orhan Avcı, tepkisini dile getirmek için yanlarında bulunan büyüteçlerle ATM üzerinde para aradı.

FOTOĞRAFLI