Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Sarıoğlu, son zamanlar yaşanan terör olaylarına tepki göstererek yaşanan olayların son bulmasını istedi.
Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Sarıoğlu, son zamanlar yaşanan terör olayları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yaşanan olayları nefretle kınadıklarını söyleyen Sarıoğlu, "Dernek olarak yıllardır huzurdan yana açıklamalar yapıyoruz. Bir kaç senedir terör olayları olmuyordu. Son zamanlar yaşanan terör olayları biz emeklileri morallerimizi bozuyor. Biz emekliler olarak yıllarca ülkenin huzuru için, ülkenin kalkınması için yıllarca mücadele vermişken ne olduğu belirsiz lafına inanılmayan bazı siyasetçiler, yüzü maskeli eli silahlı kişileri cesaretlendirerek Askerimizi, polisimizi şehit edenler, utanmadan onlar adına her iki tarafta silah dursun adına açıklama yapan kendisini siyasetçi zanneden yüz karası insanlar var. Biz emekliler adına yaşanan olaylara üzülüyoruz. Bir an önce ülkede huzur olmasını ülkemizi bu zor günlerden bir önce kurtulmasını istiyoruz" dedi.
Emekliler olarak önce vatan, sonra kendilerini düşündüklerini ifade eden Sarıoğlu, "Yine aynı sözleri sarf ediyoruz. Biz dedelerimizden aldığımız huzurlu ülkemizi torunlarımıza huzurlu bir şekilde bırakmak istiyoruz. Zonguldak’tan parlamentoya giden Zonguldak Milletvekillerimizin Zonguldak’a yakışır şekilde parlamentoda hareket edeceklerine yüzü maskeli eli silahlı insan olmayan ve onları destekleyen kendini siyasetçi zanneden kişilere taviz vermeyeceğine inanıyoruz. Zonguldak Tüm İşçi Emeklileri Derneği olarak son günlerde yaşanan terör olaylarını lanetliyor nefretle kınıyoruz” diye konuştu.