Ordu’da dört gün önce evde beyin kanaması geçiren ve Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde tedavi görürken beyin ölümünün gerçekleşmesiyle hayatını kaybeden 25 yaşındaki Kübra Poyraz, gözyaşlarıyla defnedildi.



Ordu’da bir güzellik salonunda estetisyen olarak çalışan ve dört gün önce Taşbaşı Mahallesi’ndeki evlerinde başının ağrıdığını belirterek ailesi tarafından önce Ordu Devlet Hastanesi’ne götürülen Kübra Poyraz, daha sonra beyin kanaması teşhisiyle ambulansla acilen Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada üç gün boyunca yoğun bakımda tedaviye alınan Kübra Poyraz’ın beyin ölümü gerçekleşti. Bu sabaha karşı yaşam destek fişi çekilen ve hayata gözlerini yuman genç kız, gözyaşları arasında defnedildi.

Orta Cami’de ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına genç kızın ailesi, yakınları, daha önce görev yaptığı Medical Park Ordu Hastanesi doktor ve çalışanları ve sevenleri katıldı. Duygusal anların yaşandığı cenaze namazında genç kızın tabutunun üzerine gelinlik örtüldü. Genç kız, Nizamettin Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.