Europe1'in haberine göre, kimliği tespit edilen saldırganlardan birinin Suriye, birinin Mısırlı, diğerinin ise Fransız vatandaşı olduğu açıklandı.

Fransa'yı kana bulayan saldırıların ilki Fransa - Almanya maçının oynandığı Stade de France'da yaşanmıştı.Paris'teki 7 intihar bombacısından biri olan Stade de France bombacısının üzerinden Suriye pasaportu çıktığı belirtildi.

CANLI BOMBANIN ÜSTÜNDE MISIR PASAPORTU BULUNDU

İntihar saldırısının düzenlendiği Stade de France stadyumundaki canlı bombalardan birinin üzerinde Mısır pasaportu bulunduğu açıklandı. Daha önce diğer canlı bombanın yanında da Suriye pasaportu bulunduğu bildirilmişti.

SALDIRGANLARDAN BİRİ FRANSIZ VATANDAŞI

Paris'teki terör saldırılarının faillerinden birinin Fransız vatandaşı olduğu tespit edildi. Fransız Europe 1 radyosu haberinde, Bataclan Konser Salonu'ndaki saldırganın Fransız vatandaşı olduğunu ve adının aşırı İslamcılıktan istihbarat servislerinin listesinde bulunduğunu bildirdi.

İsmi açıklanmayan saldırganın kimliği parmak izinden tespit edilirken, bulunan Suriye pasaportunun da Stade de France'daki intihar bombacısına ait olduğu kaydedildi.

KONSER BOMBACISI PARMAĞINDAN TESPİT EDİLDİ

Bataclan'da konsere düzenlenen saldırıyı gerçekleştiren intihar bombacısının kimliği Fransız istihbaratı (DGSI) tarafından tespit edildi.
DGSI, parmağını bulduğu intihar bombacısının Fransız olduğunu açıkladı.

'SALDIRGANLARDAN BİRİ KADINDI'

Fransız Radio Europe 1 radyosuna göre, bir görgü tanığı Bataclan konser salonuna saldıranlardan birinin kadın olduğunu söyledi.