Kadınlar Basketbol Süper Liginde mücadele eden Samsun Canik Belediyespor, 13 Aralık pazar günü saat 14.00’de sahasında oynayacağı İstanbul Üniversitesi maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Antrenmanı izleyen Canik Belediyespor Başkanı Ercan Bayrak ile Başantrenör Mehmet Can Öztürk ve oyuncu İlsu Darıcıoğlu, İstanbul Üniversitesi maçının hazırlıkları hakkında bilgi verdi.

Başkan Ercan Bayrak, “Adana deplasmanında Botaş’ı mağlup ettik. Pazar günü sahamızda İstanbul Üniversitesi ve peşinden yine burada BGD ile oynayacağız. Bu iki karşılaşmayı kazanıp üst sıralara tırmanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.



Canik Belediyespor Başantrenörü Mehmet Can Öztürk, “Her iki takım içinde önemli olan BOTAŞ maçını deplasmanda kazandık. Onlar alt sıralardan kurtulmak, bizde olası bir kazaya gitmemek için kazanmamız gereken bir maçtı. Zor bir maçtı ama oyuncularımız özverili oynadı ve kazandık. Buy hafta kadın basketbolunda ekol olmuş olan İstanbul üniversitesi ile oynayacağız.  Onlar 7 maçın 5’ini aldılar. Avrupa’da da tur atladılar. Zor bir maç ama ben oyuncularımıza ve taraftarımıza güvendiğim için bu maçı alacağımıza inanıyorum. Peşinden sahamızda oynayacağımız BGD maçını da alarak 2 haftayı kayıpsız geçmek istiyoruz” şeklinde konuştu.



Canik Belediyesporlu oyuncu İlsu Darıcıoğlu, “Takımda keyifler yerinde. Geçen hafta aldığımız galibiyetin de verdiği özgüven de var üzerimizde. İstanbul Üniversitesi iyi bir takım. Sistem takımı. Ama biz kendi sahamızda oynayacağımız bu maçı kazanmak istiyoruz. Bizde iyi top oynuyoruz. İnşallah onları buradan eli boş göndereceğiz” diye konuştu.



SAMSUNSPORLUYUZ.COM