Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Türkiye’nin en büyük odalarından Ankara Sanayi Odası’nda (ASO) 4’üncü kez başkanlık koltuğuna oturan Nurettin Özdebir’i makamında ziyaret ederek tebrik etti.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ASO’da yeniden başkanlık koltuğuna oturan Nurettin Özdebir’i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. Üretim yapmanın başından sonuna kadar çok zor bir iş olduğunu söyleyen Yaşar, ülkenin gelişmesi ve ayakta kalabilmesi için üretimin tek çıkış noktası olduğuna dikkat çekti. Devletin üretimin önündeki engelleri kaldırarak ihracatın gelişmesine destek olması gerektiğini belirten Yaşar, “Türkiye bir cennet. Ülkemizin kaynakları hepimize yetecek kadar bol ve bereketli. Ülkemiz; tarımıyla, hayvancılığıyla, doğa ve deniz turizmiyle, sanayisiyle kimseye ihtiyacı olmayan bir ülke. Yeter ki üreticiye destek verilsin” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özdebir, kimsenin kırılıp dökülmediği, pişmanlıkların olmadığı, tatlı bir rekabet ortamında seçimlerin gerçekleştirildiğini belirterek, “Kimsenin itiraz edemeyeceği açık ve şeffaf bir seçim yaptık. İnşallah, huzurla ve üretken bir dönem geçireceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Nurettin Özdebir, 84 Meclis üyesinden 77’sinin oyunu alarak 4 yıl görev yapmak üzere 4’üncü kez başkan seçildi. 10 kişilik yönetim kurulu üyelerinden ise 5’i değişti.