BASIN İlan Kurumu (BİK) Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Canbey, Ak Parti'den milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.
Ak Parti'nin 3 milletvekilliği kazandığı 7 Haziran seçimlerine Balıkesir'den 8'inci sıra adayı olarak katılan Mustafa Canbey, Balıkesir'e, Türkiye'ye hizmet için yola çıktıklarını anlatırken, "Bu yolculukta elimizi taşın altına koyduk, yine koyuyoruz, koymaktan  kaçınmayacağız. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. 1 Kasım seçimlerinde güçlü bir Türkiye güçlü bir Balıkesir için yeniden varım. Milletvekili aday adaylığımızın hayırlı olması dileğiyle ayrım yapmadan her kesimin desteğini bekliyoruz. Balıkesir evladına ve iktidarına gerekli desteği sandıkta daha güçlü bir iradeyle inşallah verecektir. Allah nasip ederse, güçlü bir Türkiye isteyen genç bir siyasetçi olarak bu güzel şehre hizmet etmek istiyorum" dedi.
Balıkesir'in İvrindi ilçesinde 1975 yılında doğan Canbey, 1993 yılında Balıkesir İmam Hatip Lisesi'ni bitirdikten sonra Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nü kazandı. Aynı üniversitenin Halkla İlişkiler Bölümü'nde yüksek lisansını tamamladı. 'Liderlerin Markalaşması Üzerine Bir Analiz' konulu tez çalışması olan Canbey, bir süre Numan Kurtulmuş'un basın danışmanlığını yaptı.

FOTOĞRAFLI