2018-2019 sezonunda BAL'da yer alacak olan Havza Belediyespor, yaptığı transferler ve kadroda yer alan eski isimlerle birlikte yeni sezona 'merhaba' dedi. Havza Belediyespor Tesisleri'nde bir araya gelen ekip, yeni sezon öncesi ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

BOMBA TRANSFERLER
Sezonun kapanmasının ardından BAL hazırlıklarına başlayan ve yaptığı bomba transferlerle kadrosuna güç katan Havza Belediyespor, sahalara indi. BAL'da iddiasını sürdürerek şampiyonluğa oynamak isteyen Havza Belediyespor, yaptığı tecrübeli ve yetenekli isimlerle, yeni sezonda da adından sıkça söz ettirecek.

'ÇOK ÇALIŞACAĞIZ'
Antrenman öncesinde açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Mustafa Şakar, "Sezonun ilk antrenmanını gerçekleştiriyoruz. İnşallah BAL'da hedeflerimizi gerçekleştirmek için çok çalışacağız. Tüm takımlara kazasız belasız bir sezon diliyorum" dedi.

'KAPTAN' SAHALARA DÖNÜYOR:

Geçtiğimiz sezonun 2'nci yarısından itibaren geçirdiği rahatsızlık nedeniyle kemoterapi tedavisi gören Havza Belediyespor'un Kaptanı Seydahmet Kurt, tedavisinin olumlu sonuçlanmasının ardından, 2018-2019 sezonunda takımdaki yerini alacak.
 

'BEKLENTİLERİN FARKINDAYIZ'
Sonrasında konuşan Antrenör Mehmet Köseoğlu ise, "Şehrimizin desteğiyle bu sene BAL'da yolumuza emin adımlarla yürüyeceğiz. Şehrin bizden beklentilerini biliyoruz. Allah'ın izniyle bunu başaracağız. Tüm şehrimizin takımımıza sahip çıkacağına eminiz" şeklinde konuştu.

Haber:Kenan KAYA