Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta zirve mücadelesi veren Menemen Belediyespor ve Diyarbakırspor A.Ş. arasında Pazar günü Menemen İlçe Stadı’nda oynanan maç anlamlı görüntülere sahne oldu.

Diyarbakırspor, maçtan bir gün önce Kutlu Doğum Haftası etkinliğinden dönerken trafik kazası sonucu hayatını kaybeden 6 Menemenli vatandaşın anısına sahaya siyah bantla çıktı. İki takım futbolcuları maçtan önce 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu. Maça ilgi gösteren 2 bine yakın Diyarbakırsporlu taraftarlar,”Acınız acımızdır” şeklinde uzun süre tezahüratlarda bulundu. Ev sahibi ekibin tarafarları da jeste karşılık Diyarbakırspor lehine sevgi gösterilerinde bulundu.

90 DAKİKA CENTİLMENCE GEÇTİ

Maçtan önce iki takım taraftarları ayrıca iki takım futbolcularını el ele tribünlere çağırarak alkışladı. Menemen Belediyesporlular, Diyarbakırspor’a çiçek vererek ‘hoş geldin’ mesajı verdi. Centilmence görüntüler maç boyunca devam etti. Maçın ardından Menemen Belediyesporlu taraftarlar, Diyarbakırsporlu taraftarları uğurladı. Menemen Belediyespor’un 2-1 kazandığı maçta akıllarda en çok bu güzel görüntüler kaldı.

“İMAJ DEĞİŞİKLİĞİ YAŞIYORUZ”

Diyarbakırspor’un tribün liderlerinden Fırat Güneş, bu anlamlı görüntülerin tüm takımlara örnek olması gerektiğini söyledi. Güneş, ”Diyarbakır’a gelen tüm takımları en güzel şekilde ağırlıyoruz. Bu sezon bu alanda bir çığır açtık. Önemli bir imaj değişikliği yaşadık. Herkes Diyarbakır’daki bu güzellikleri konuşuyor. Menemen’de çok anlamlı görüntüler yaşandı. Menemenli kardeşlerimizle örnek bir tabloya imza attık. Bizi çok iyi ağırladılar. Belki maçı kaybettik ama dostluk adına çok şeyler kazandık. Menemen halkına teşekkür ediyoruz” dedi.