İSTANBUL (AA) - Çaykur Rizespor maçı dönüşü Fenerbahçe Futbol Takımı'nın otobüsüne yönelik silahlı saldırıda yaralanan şoför Ufuk Kıran, sarı-lacivertlileri ziyaret etti.

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, kulübün davetlisi olarak Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ne gelen Kıran, sarı-lacivertlilerin antrenmanını izledi. 

Futbol takımı kaptanı Emre Belözoğlu, Kıran'ı görmekten dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Talihsiz olayı beraber yaşadık ama bu olayın kahramanı sensin. Bu yüzden sana bir kez daha takım arkadaşlarım ve Fenerbahçe camiası adına teşekkür ediyorum" dedi. Görevini yerine getirdiğini belirten Ufuk Kıran ise "Allah daha beterini yaşatmadığı için şükürler olsun" diye konuştu.

Kıran, daha sonra FBTV'ye yaptığı açıklamada, hızlı bir iyileşme süreci geçirdiğini vurgulayarak, "Çok şükür hayattayım. Gayet iyiyim, hızlı bir iyileşme süreci geçirdim. Şu anda kurşun yerlerinde biraz ödem var ama onlarda geçiyor" ifadelerini kullandı. 

Yaşanan olayı bir kez daha anlatan Ufuk Kıran, şunları kaydetti:

"Vurulma anını anlamadım. Taş sandık. Bir ses duydum sadece ama vurulduktan sonra kan kaybını gördüm. Hemen kenara yanaşmayı ve araçtan inmeyi düşündüm. Refleks bozukluğu da olmadı. Aklım başımdaydı. Sürmene Devlet Hastanesi'ne gidene kadar her şeyi kendim yaptım."

Böyle şeylerin artık olmamasını isteyen Kıran, "Futbol terörü nedir? İnsanın canına kastederek ne elde edecekler. Ben bir babayım, 3 çocuğum var ve ekmeğimdeyim. O araçta katliam olsaydı, insanların eline ne geçecekti" değerlendirmesinde bulundu. 

Ufuk Kıran, kendisini yalnız bırakmadıkları için Fenerbahçe camiasına da teşekkür etti.