Göreve geldiği ilk günden bu yana engellilerle ilgili önemli sportif çalışmalar hayata geçiren ve sporda engellerin kaldırılması için birçok çalışma yapan Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman’a engelli çocuklar ve ailelerinden doğum günü sürprizi.
Manisa Zihinsel Engellileri Eğitme ve Koruma Derneğine bağlı çocuklar, Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman’ın engelliler için yaptığı çalışmaları unutmadı. Çocuklar aileleri ile birlikte il müdürlüğüne gelerek Duman’a doğum günü sürprizi yaptılar. Duman, çocukların bu davranışı karşısında duygu dolu anlar yaşadı.
Çocuklarla birlikte pastayı kesen Duman, doğum gününü kutlayan engelli çocukları tek tek öptü sürprizden dolayı çocuklara ve ailelerine çok teşekkür etti. Sürpriz doğum gününe Manisa Zihinsel Engellileri Eğitme ve Koruma Derneğine Fehiman Karataş, dernek yöneticileri Rabiya Keskin, Selma Korkmaz, Filiz Özdemir ve Mehmet Şafak’ta katıldı. Dernek Başkanı Fehiman Karataş, “Göreve geldiği bu yana engelli çocuklara yakınlık ve duyarlılık gösteren İl Müdürümüzün doğum gününde kendisine sürpriz yapmak istedik. Her engel gurubuna yardımlarıyla, destekleriyle çocukların gönlünde taht kurdu. Doğum gününü kutlayıp yeni yaşında mutluluklar, güzellikler, iyilikler dilemek için geldik. Veliler olarak kendisine teşekkürü bir borç biliyoruz” diye konuştu.