Türkiye genelinde 42 ilde teşkilatlanmasını tamamlayan Adalet Birlik Partisi, Samsun il Başkanlığı 1.Olağan İl Kongresi’ni de Genel Başkan İrfan Uzun ve Genel Başkan Yardımcılarının katılımıyla gerçekleştirdi. Kongrede başkan, Fatih Tatar seçildi.

"CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZ İRFAN UZUN"

Kongrenin ardından hız kesmeden seçim çalışmalarına başladıklarını kaydeden Adalet Birlik Partisi Samsun İl Başkanı Fatih Tatar seçim çalışmalarına başladıklarını belirterek,"
"Türkiye Cumhuriyeti'nin tarihindeki önemli olaylardan biri Atatürk'ün Samsun'a ayak basışıdır. Türk Milleti Birinci Dünya Savaşı sonrasında kötüleşen koşullar içinde kurtuluş çareleri ararken büyük bir lider Mustafa Kemal Atatürk ortaya çıktı ve Samsun'a ayak basarak “Kurtuluş” yolunu açtı. Ben de Samsun İl Başkanı Fatih Tatar olarak inanıyorum ki, bu bayrağı emin adımlarla taşıyacak genç ve dinamik, bizden, samimi, içten, ayrıştırmayan bir lidere, ülke olarak ihtiyacımız var. Cumhuriyet'in kuruluşundan, 2023 yılına kadar geçen zaman diliminde bir yüzyıl tamamlanmış olacak. Biz de bu seçimi Cumhurbaşkanı adayımız İrfan Uzun ile; güçlü Türkiye ideali ile başaracağız" dedi.

"ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ"

Samsun'da çalmadık kapı bıakmayacaklarını sözlerine ekleyen Tatar şunları söyledi: "Samsunumuzda bizim dokunmadığımız kişi, girmediğimiz sokak, çalmadığımız kapı kalmayacak.  
Halkımız süreç içerisinde bunların hepsini yaşayacak ve görecek. Hedefimiz: 'Samsun biziz, biz de Samsun'uz'. 2023'e kimse şimdiden heveslenmesin, gerek yok, seçim bizim Samsun da bizim." 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.