Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Devler Ligi’nde yarın oynanacak Atletico Madrid mücadelesinde ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Son yıllara baktığımızda Atletico’nun favori olduğu kaçınılmaz ama her zaman favoriler kazanmaz. İşimiz kolay olmayacak ama bütün unsurlar birleştiğinde sahada kazanabilecek bir Galatasaray olacak” dedi.
UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk maçında sarı-kırmızılı ekip, yarın Türk Telekom Arena Stadyumu’nda İspanyol ekibi Atletico Madrid ile karşılaşacak. Saat 21.45’te başlayacak müsabaka öncesi Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Türk Telekom Arena Stadyumu’nda düzenlenen basın toplantısında medya mensuplarının sorularını yanıtladı.
"GALATASARAY’I KUPA KALDIRIRKEN GÖRMEK İSTİYORUZ"
Şampiyonlar Ligi’nde hedeflerinin olduğunu dile getiren Hamzaoğlu, “Galatasaray’ı kupayı kaldırırken görmek istiyoruz. İnşallah birkaç sene sonra hedefimize ulaşacağız. Sezona kötü başladık. Süratli oynamaya çalışan bir takımız ve pozisyonlar veriyoruz. Bunun yanında da pozisyonlar üretiyoruz ama böyle oynamaya devam edersek sonucun da geleceğini biliyoruz. Doğru yoldayız ve emin adımlarla ilerleyeceğiz” şeklinde konuştu.
“FARKLI KONSANTRASYON İLE OYNAYACAĞIZ”
Arda Turan’ın geçtiğimiz yıllarda Atletico Madrid’de forma giydiği için rakiplerini yakından tanıdıklarını dile getiren Hamzaoğlu, oyuncuların maç seçip seçmediğine ilişkin soruya ise, “Zaman zaman oyuncular bazı maçlarda farklı konsantre olabiliyor. Hazırlık maçlarında saha, zemini ve ortam birçok şeye etken. Biz Real Madrid maçında da farklı bir konsantrasyon ile oynadık ve yarın da farklı bir konsantrasyon ile oynayacağız” cevabını verdi.
“HER ZAMAN FAVORİLER KAZANMAZ”
Atletico Madrid’in favori olduğunu ancak her zaman favorilerin kazanmadığını ifade eden deneyimli çalıştırıcı, sözlerini şöyle tamamladı:
“Son yıllarda sahaya yansıtamamış olsak da bizim de başarılarımız var. Yarın farklı bir Galatasaray sahada olacak. Rakibimizin yaptığı iş mükemmel. İşimiz kolay olmayacak ama bütün unsurlar birleştiğinde sahada kazanabilecek bir Galatasaray olacak. Çok ciddi anlamda dikkat edilmesi gereken bir takım. İyi oyunculardan oluştuğunu biliyoruz ve önlemlerimiz olacak.”