MARMARİS'te aniden başlayan yağmura rağmen; deniz suyunun sıcak olmasını fırsat bilen tatilciler, yağmur altında denize girmenin tadını çıkardı.
Yüksek nemle birlikte hava sıcaklığının 36, deniz suyunun 23 derece olduğu ilçede yerli ve yabancı turistler, plajları doldurdu. Gün boyu şezlonglarda sere serpe uzanarak güneşlenen turistler, yağmur sürpriziyle karşılaştı. Aniden başlayan yağmur ve rüzgar nedeniyle bazı turistler otellerine dönerken; kimileri dalgalı denizde keyif yaptı. Denizin dalgalı olmasına aldırış etmeyen heyecan tutkunları, jet-ski ve banana gibi su sporlarında eğlendi. Ya da yağmur altında yüzdü. Bazı turistler ise kiraladıkları bisikletlerle sahilde tur attı. Kimileri ise şemsiye altında yağmurda gezdi. Güneşli hava ve aralıklı sağanak yağış ile iki mevsimi bir arada yaşayan tatilciler, selfie yapmayı da ihmal etmedi.
Kırşehir'den Marmaris'e bayram tatili için eşiyle gelen Hasan Başusta, "İlk defa böyle bir anı yaşıyorum. Hem güneş hem de yağmur var. Deniz de çok güzel bir an yaşadım. Güzel bir duygu herkes yaşamalı" dedi.

FOTOĞRAFLI