Bartın Üniversitesi bahar şenliklerinin 3. gününde sahne alan Zakkum grubunun konserinde, binlerce öğrenci hep bir ağızdan şarkılar söyledi.
Bartın Üniversitesi bahar şenliklerinin 3. günü muhteşem bir konserle tamamlandı. Üniversitenin Ağdacı Kampüsü’ndeki konserde, binlerce öğrenci son yılların başarılı alternatif rock gruplarından Zakkum’u dinledi. Konsere ’Gidiyorum, yolcu et’ adlı şarkısıyla başlayan ve ’Ben ne yangınlar gördüm’, ’Ahtapotlar’, ’Anason’ gibi sevilen şarkılarını seslendiren Zakkum’a binlerce hayranı eşlik etti. Sahne ışıklarının yanında, izleyicilerin telefonlarından yansıyan ışıkların da renklendirdiği gecede, Zakkum 2 saat boyunca sahnede kaldı.
ÖZGECAN İÇİN SÖYLEDİ
Zakkum grubu, Mersin’in Tarsus ilçesinde hunharca öldürülen Özgecan Aslan için de şarkı söyledi. Grubun solisti Yusuf Demirkol’un şarkıdan önce, “Bu parçayı kaybettiğimiz çocuklara, Özgecan Aslan’a söylüyorum” demesi izleyiciler tarafından dakikalarca alkışlandı. Daha sonra ’Gökyüzünde’ adlı parçasını seslendiren gruba, binlerce kişi eşlik etti.
Konser sonunda Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, Zakkum üyelerine çiçek taktim ederek, teşekkür etti.
GÜNDÜZ DE DOLU DOLU GEÇTİ
Bahar şenliklerinin gündüz etkinlikleri de yoğun katılımla gerçekleşti. Paramotorla uçan Avni Uzun’un gökyüzünde Bartın Üniversitesi bayrağını açması büyük beğeni topladı. Ayrıca ’Yetenek Sizsiniz’ televizyon yarışmasında yarı finale kalan Bartın Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu öğrencileri de tekvando gösterisi yaptı. Müzik Kulübü öğrencilerinin performansı da öğrencilere keyifli anlar yaşattı.