Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.
Beraberinde Zabıta Müdürü Halit Şişman, Temizlik İşleri Müdürü İsa Şanlıtürk ve Fen İşleri Müdürü Serkan Öztürk ile birlikte pazaryeri esnafını ziyaret eden Başkan Çimen, esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti.
Pazaryeri esnafının sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Çimen, modern pazaryeri projesinin çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Esnaf ve vatandaşlarımızı modern pazaryerine kavuşturacağız” dedi.
Başkan Çimen, Gümüşhane’de değişim başlattıklarını ifade ederek, “Birçok projemize start verdik. Bu projelerimizin arasında şehrimizin en büyük ihtiyaçlarından olan pazaryeri projemize de başladık. Şuanda çalışmaları devam ediyor. Bu projeyi hazırlarken, esnafımızın ve vatandaşlarımızın daha modern şartlarda satış ve alışverişini yapmasını istedik. Projemiz tamamlandığında şehrimizin en az 50 yıllık bir sorununu ortadan kaldırmış olacağız” diye konuştu.
Esnafların Gümüşhane’nin bel kemiği olduğunu ifade eden Başkan Çimen, “Esnafımız ilimizin yatırımcısıdır. Şehrimizin gelişmesinde önemli rol üstleniyorlar. Yaptığımız hizmetleri esnafımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak yapıyoruz. Bunun yanı sıra esnafımızın da vatandaşımıza en iyi hizmeti sunmasının gayreti içerisindeyiz” ifadelerine yer verdi.